Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PGGM beste werkgever in financiële dienstverlening

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: PGGM
Zoek soortgelijke berichten
PGGM


PGGM beste werkgever in financiële dienstverlening 16 Mei 2001
Intermediair heeft onderzoek gedaan naar de arbeidsvoorwaarden bij de grote banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Uit dit onderzoek is PGGM als beste naar voren gekomen.

In het onderzoek is gekeken naar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden als salarissen, pensioenregelingen en onkostenvergoedingen. Daarnaast is het personeelsbeleid en het sociaal beleid onderzocht. Daarbij kwamen onderwerpen aan bod als bedrijfscultuur, kinderopvang en sportvoorzieningen. PGGM scoort met name goed op de onderdelen sociaal beleid, bedrijfscultuur en sport. De sportfaciliteiten bij PGGM bestaan uit tennisbanen, atletiektrainingen, een fitnessabonnement en goede voorzieningen voor het woon-werkverkeer per fiets.
PGGM kent een informele cultuur met een goede balans tussen werk en privé. Bij PGGM leef je niet alleen om te werken. PGGM vindt ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers belangrijk. Daarom wordt er stevig geïnvesteerd in de opleiding van medewerkers.

PGGM
PGGM verzorgt het pensioen voor ongeveer 1,5 miljoen (oud-)werknemers in de sector Zorg & Welzijn. Het belegd vermogen van PGGM bedraagt ongeveer 52,5 miljard Euro. Bij PGGM werken ongeveer 1200 mensen. Vacatures bij PGGM zijn te raadplegen via Werken bij PGGM.

Resultaten onderzoek
Het onderzoek is gepubliceerd in Intermediair, nummer 20, verschijningsdatum 17 mei 2001. De resultaten zijn ook te raadplegen op Internet: www.newmonday.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie