Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie 'What's going on in Auditing?'

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (b.vdbrand@iirconferences.nl)

Contactpersoon: Blanca van den Brand

What's going on in Auditing?

Datum: 16, 17 & 18 mei 2001

De dynamiek in uw vakgebied is ongekend op het moment. De tijd dat u zich louter en alleen bezig hield met traditionele zaken is voorbij. Met de hete adem van de markt in de nek, daagt het topmanagement u steeds vaker uit om toegevoegde waarde aan de corebusiness te leveren. Er wordt steeds meer van u verwacht. Kortom: uw takenpakket wordt steeds breder, complexer maar ook uitdagender! Het gaat om performanceverbetering en het leveren van toegevoegde waarde, tegen zo laag mogelijke kosten.

Hoe gaat u om met de kansen die de verbreding van uw functie u biedt?

Hoor de praktijkverhalen van uw collega's. Hoe ervaren o.a. KLM Cargo, Koninklijke Ahold, KPMG, Belastingdienst, DSM, Fortis, Arthur Andersen, Ministerie van Binnelandse Zaken, Deloitte & Touche en Interpay de ontwikkelingen op het gebied van Business Risk Assessment, Control Self Assessment, Informatiebeveiliging, managementraportage, Compliance, Integrated Auditing, EDP Auditing & Operational Auditing?

iirconferences.nl

Strawinskylaan 157

1077 XX

Amsterdam

Telefoon: 020-305 50 34reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie