Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RUG-studenten vliegen uit

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

RUG-studenten vliegen uit

Onder de titel 'Spread your Wings' organiseren het Studentenadviesbureau Groningen (STAG), het Bureau Internationale Samenwerking (BIS) en de Werkgroep Internationalisering Groninger Studenten (WINGS) een evenement voor alle 2e en 3e jaars RUG-studenten die een verblijf in het buitenland overwegen. Er zijn voorlichtings-bijeenkomsten over populaire regio's in de wereld, praktische tips voor een verblijf in het buitenland, een workshop onder de titel "Ben ik eigenlijk wel geschikt om in het buitenland te gaan studeren?", een breed opgezette informatiemarkt en een bijzonder 'fusion'-buffet, waar RUG-studenten met buitenlandse gaststudenten van de RUG aan tafel gaan.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie