Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consumentenbond vraagt maatregelen NS

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Consumentenbond vraagt maatregelen NS
16 mei 2001

De Consumentenbond maakt zich ernstig zorgen over de problemen rond het treinverkeer. Daarom heeft de Bond in een brief aan NS met klem gevraagd om maatregelen die de veiligheid van reizigers en de kwaliteit van de dienstregeling garanderen.

De Consumentenbond vreest dat met het afbreken van de onderhandelingen tussen NS en de vakbonden de situatie onbeheersbaar wordt als op 10 juni het nieuwe dienstrooster in gaat. Voor de reiziger betekent dit volgens de Consumentenbond "een nieuwe periode van onzekerheid, overlast en een stagnerende treinenloop".

De Consumentenbond vraagt de NS om maatregelen te nemen die uitval van treinen moeten voorkomen of opvangen, maatregelen die de veiligheid waarborgen, zoals onderhoudswerkzaamheden, en maatregelen die ervoor zorgen dat de voorlichting aan reizigers goed geregeld is. De bond denkt daarbij aan informatie voorag over de veranderingen in de dienstregeling, maar ook informatie bij verstoringen en problemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie