Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staatssecretaris Van Hoof bezoekt Polen

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensieNieuwsberichten


Staatssecretaris Van Hoof bezoekt Polen

16-05-2001

Staatssecretaris Henk van Hoof (Defensie) brengt vandaag (16 mei) en morgen een bezoek aan Polen. Hij spreekt daar met de Poolse minister van Defensie Bronislaw Komorowski, staatssecretaris Romuald Szeremietiew van Defensie en de staatssecretaris van Sociale Zaken mevrouw Zakrewska. Onderwerpen van gesprek zijn zowel de materiële als personele aspecten van het personeelsbeleid.

De staatssecretaris spreekt woensdag over materieel zaken met staatssecretaris Szeremietiew. Later op de dag bezoekt Van Hoof de minister van Defensie en het Graf van de Onbekende Soldaat. Donderdag worden besprekingen gevoerd over personeel met de staatssecretaris Sociale Zaken mevrouw Zakrewska. Tenslotte bezoekt hij het Hoofd van Bureau Nationale Veiligheid, de heer Marek Siwiec. Donderdagavond rond zeven uur wordt de staatssecretaris weer op het vliegveld Valkenburg verwacht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie