Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost 3e Persbericht

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 16-05-2001 3e Persbericht van woensdag 16 mei 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Twee verdachten van beroving aangehouden Op de Smalle Haven zijn vanmiddag om 16.25 uur een 34-jarige Eindhovenaar en een 40-jarige Helmonder zonder vaste woon of verblijfplaats, aangehouden. Zij worden ervan verdacht eerder op de middag op de Ten Hagestraat een 33-jarige inwoner van Eindhoven, te hebben mishandeld en hem van zijn geld en horloge te hebben beroofd. De verdachten zijn voor onderzoek overgebracht naar het bureau en ingesloten. De 40-jarige verdachte is inverzekering gesteld.

Eindhoven: Bromfietster onder bedreiging van haar bromfiets beroofd Vanmiddag omstreeks 15.20 uur is op de Hondsruglaan een 16-jarig Eindhovens meisje van haar bromfiets beroofd. Het slachtoffer reed op haar bromfiets van school naar huis toen haar plotseling op de Hondsruglaan, de weg werd versperd door twee jongens met een getinte huid van ongeveer 17 a 18 jaar en ongeveer 1.80 cm groot. De daders bedreigden het slachtoffer met een mes en eiste dat zij haar bromfiets af zou geven. Toen zij dit niet snel genoeg deed sneed een van de daders het meisje in haar rechterhand. Hierop duwde de ander haar van de bromfiets waarna de beide verdachten ervandoor gingen op de bromfiets. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Mishandeling
Op de Hurksestraat is vanmiddag omstreeks 15.30 uur een 27-jarige inwoner van Mierlo mishandeld. Het slachtoffer reed over de Hurksestraat. Voor hem reed een bromfietser die van links naar rechts slingerde. Toen er ruimte was probeerde hij de bromfietser te passeren. Deze reed echter tegen de auto en viel. De bromfietser stond op en sloeg door het geopende raam, met gebalde vuist, naar het gezicht van het slachtoffer. Direct hierna rukte hij het portier open en begon het slachtoffer te slaan waar hij hem maar raken kon. Hierna stapte de man op zijn bromfiets en reed weg. Het slachtoffer liep verwondingen aan hoofd op. Uit een eerste onderzoek blijkt dat de verdachte een collega van het slachtoffer is. Beide mannen hadden eerder op het werk woorden gehad. De politie stelt een nader onderzoek in.

Eindhoven: Jongen van zijn bromfiets berooft
Een 16-jarige Eindhovenaar is op de Luxemburglaan door twee jongens van zijn bromfiets beroofd. De daders twee buitenlandse jongens van ongeveer 17 jaar oud, lengte 1.80 cm, zwart krullend haar, duwden het slachtoffer van zijn bromfiets en gingen er met de bromfiets van door in de richting van de Franklin Rooseveltlaan.

Oirschot: Aanrijding met gewonde
Een 17-jarige bromfietsster uit Oirschot is vanavond omstreeks 19.05 uur, gewond geraakt bij een aanrijding met een 15-jarige fietser uit Oirschot. De fietser reed over de Korenaar in de richting van de Kempenweg. Achter hem kwam de bromfietsster die eveneens in de richting van de Kempenweg reed. Op het moment dat de bromfietsster de fietser wilde passeren sloeg deze links af om een links gelegen fietspad op de rijden. Beiden kwamen ten val waarbij het 17-jarige meisje gewond raakte aan hand en been. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op de Dorpsstraat is vanmiddag van 16.50 uur tot 19.00 uur en snelheidscontrole gehouden.114 van 797 gecontroleerde voertuigen reden er sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie