Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Financieel.zoek.nl voor persoonlijk advies online

PERSBERICHT

Uniek concept zoekmachine en financieel adviseurs

Zoek.nl, de zoekmachine die het Nederlandse internet overzichtelijk in kaart brengt, lanceerde dinsdag 15 mei een nieuw thema: Financieel.zoek.nl. Het thema kent een unieke invulling, omdat de bezoeker naast het totale aanbod van het Nederlandse internet op financieel gebied, ook gratis een onafhankelijk en persoonlijk financieel advies krijgt.

Om deze dienst te realiseren werkt Zoek.nl samen met het Financieel DienstenCentrum. Dit centrum, een van de grootste en oudste adviesketens van Nederland, geeft deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies. De surfer op het wereldwijde web kan gratis door een adviseur worden gebeld op een tijdstip naar keuze voor een deskundig en onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken of pensioenen. De kantoren van het Financieel DienstenCentrum zijn over heel Nederland verspreid. Daardoor zijn de adviseurs altijd in de nabije omgeving van iedere willekeurige Nederlandse internetter gehuisvest en kunnen ze een advies op maat geven.

Hypotheek berekenen
De Nederlandse internetter is bij Financieel.zoek.nl eveneens aan het goede webadres voor actueel financieel nieuws.
Ook is het mogelijk online de maximale hoogte van een hypotheek te berekenen. Bovendien biedt Zoek.nl in het thema de ruimte om in een aparte ruimte over financiële zaken te chatten.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie