Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: auto gestolen in Cuijk

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 16-05-2001 Persbericht district Land van Cuijk

Snelheidscontrole (dinsdag 15-5)

Op de Volkelseweg te Mill is gisterenavond tussen 18:40 uur en 20:10 uur gecontroleerd op de snelheidslimiet van 80 km/h. In totaal werden er 490 voertuigen gecontroleerd waarvan er 34 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 117 km/h.

Auto gestolen

Bij een sportschool aan de Heerlickheit in Cuijk zijn uit de kleedkamer autosleutels meegenomen waarna de auto, een grijze Opel Astra Station met het kenteken 14-FS-ZH, van het parkeerterrein is gestolen. Uit de kleedkamer werd tevens een portemonnee meegenomen die later leeg is teruggevonden.

Auto in brand

Aan de Hazeleger te Cuijk ontstond dinsdagavond brand onder de motorkap van een personenvoertuig. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Snelheidscontrole (woensdag 16-5) Aan de Vierlingsbeekseweg te Overloon en de Quayweg te Landhorst is op woensdagochtend gecontroleerd op de overschrijding van de snelheidslimiet van 80 km/h. Hierbij is 18 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 129 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie