Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: ongeval met letsel in Boxtel

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 16-05-2001 Persbericht district Aa & Dommel

ONGEVAL LETSEL

Dinsdagavond is een 54-jarige man uit Boxtel op de Parallelweg in zijn woonplaats op zijn fiets door een auto geschept. De man raakte hierbij ernstig gewond. Bij de fietseroversteekplaats ter hoogte van de Prins Hendrikstraat verzuimde de fietser voorrang te verlenen aan een naderende auto, bestuurd door een 33-jarige Boxtelaar. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

INBRAAK GARAGE

Uit de garage van een huis aan de Litserstraat in Den Dungen is gisterennacht een grijze damesfiets van het merk Gazelle gestolen.

VERKEERSCONTROLE

Dinsdagavond zijn op de Eerdsebaan in Wijbosch29 automobilisten bekeurd op te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Op de Sint Lambertusstraat in Cromvoirt zijn dinsdagmiddag 30 automobilisten bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/u, terwijl 50 is toegestaan.

VISAKTEN

De politie heeft dinsdagmiddag in Boxtel en omgeving gecontroleerd op sportvisakten. Er zijn drie hengelaars bekeurd wegens het niet kunnen tonen van de akte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie