Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fototentoonstelling 'Multicultureel binnen de muren'

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Fototentoonstelling 'Multicultureel binnen de muren' Woensdag 16 mei om 16.00 uur opent minister Korthals van justitie de fototentoonstelling 'Multicultureel binnen de muren' in de Rotterdamse Penitentiaire Inrichting 'De Schie' aan de Professor Jonkersweg 7 in Rotterdam. Namens de gemeente Rotterdam spreekt cultuurwethouder Hans Kombrink. De expositie geeft een beeld van de wijze waarop de multiculturele samenleving tot uitdrukking komt in het dagelijks leven in de gevangenis. De expositie is een idee van het 'Kleurenpalet 2000', een groep Rotterdammers die door de gemeente werd uitgenodigd om in het kader van het programma 'Veelkleurige Stad' ideeën te ontwikkelen om het veelkleurige ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie