Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 10.50 uur
Winkeldieven mishandelen bedrijfsleider

NIEUWEGEIN Dinsdagmiddag 15 mei is de bedrijfsleider van een supermarkt, nadat hij een man en een vrouw had betrapt op winkeldiefstal, mishandeld.

De bedrijfsleider, een 52-jarige man uit Nieuwegein, heeft gistermiddag bij de politie aangifte gedaan van de winkeldiefstal en de mishandeling. Toen hij omstreeks 12.00 uur in de winkel liep herkende hij een man en vrouw met een kinderwagen die al eerder op winkeldiefstal waren betrapt.

Tijdens het in de gaten houden van het tweetal zag hij dat diverse goederen in de kinderwagen werden gelegd. Bij het passeren van de kassa werden niet alle kruidenierswaren afgerekend. Eenmaal buiten gekomen heeft de bedrijfsleider de twee aangesproken en wilde hij de man en vrouw aanhouden.

Het gevolg was een scheldpartij en dreigende woorden in de richting van de bedrijfsleider. Ook kreeg hij van de man een schop tegen zijn linkerbovenarm en een vuistslag in het gezicht. De politie heeft inmiddels aan de hand van getuigenverklaringen de vermoedelijke identiteit van de twee winkeldieven vastgesteld en stelt een verder onderzoek instellen.

Alcoholcontroles

LEKSTROOM - In het kader van de actie` Doe nuchter rij alcoholvrij` heeft de politie op diverse locaties alcoholcontroles uitgevoerd.

Op de Utrechtseweg in Houten werd in de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 mei op alcohol gecontroleerd. In totaal moesten twaalf bestuurder een blaastest afleggen. Niemand bleek te veel gedronken te hebben.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie