Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Autobedrijf Cito: nieuwe dealerbedrijven Britse topmerken

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Nieuw onderkomen in Eindhoven voor Britse topmerken

Autobedrijf Cito en Cito Motors openen nieuwe dealerbvedrijven voor Jaguar, Aston Martin en Land Rover.

(16 mei 2001)

Directeur Van Laarhoven verrichtte de openingshandelingen in aanwezigheid van ruim 700 gasten. Naast de plaatsvervanger van de Britse ambassadeur bevonden zich onder de aanwezigen ook de voorzitter van de Raad van Bestuur van Land Rover, Bob Dover, William Bill Donneley, directeur sales en marketing van Aston Martin en Stephen Perrin, die bij Jaguar verantwoordelijk is voor het Europese continent.

Autobedrijf Cito is al weer bijna dertig jaar officieel Land Rover-dealer. Met de huisvesting van Land Rover in een zogenaamd Land Rover Experience Centre, biedt Cito haar klanten een bijzondere beleving in de showroom die volledig is ingericht in de stijl van het vermaarde 4x4- merk. Service en dienstverlening zijn ook in de nieuwe huisvesting van het welbekende hoge niveau.

De verkoopactiviteiten van Jaguar en Aston Martin worden door Cito Motors behartigd. Voor de verkoop van het uiterst exclusieve Aston Martin is Cito Motors door de fabriek in Engeland zelfs benoemd tot Authorised Distributor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie