Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BaByXL gaat partners ondersteunen met BaByXL Connect

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

BaByXL gaat partners ondersteunen met BaByXL Connect

BaByXL werft klanten voor haar klanten

Den Haag, 16 mei 2001
Breedband-leverancier BaByXL BroadBand DSL zal haar partners, Internet Service Providers, vanaf vandaag actief gaan ondersteunen bij het werven van nieuwe DSL-klanten. BaByXL-partners krijgen de mogelijkheid om met geringe marketinginspanningen nieuwe ADSL-klanten te werven onder zogenaamde BaByXL Connect abonnees. Doel: stimuleren van de Nederlandse DSL-markt.

Met het BaByXL Connect abonnement kunnen klanten van alle Nederlandse ISP s gebruik maken van een supersnelle Internettoegang via het DSL-netwerk van BaByXL. Het abonnement omvat alleen de toegang tot internet, geen aanvullende diensten als e-mailadres en homepage. BaByXL-partners krijgen vervolgens de kans om BaByXL Connect abonnees te benaderen met een aantrekkelijke aanbieding voor volledige Internet dienstverlening. Zodra de abonnee een keuze heeft gemaakt, draagt BaByXL de klant over aan één van haar partners.

BaByXL prefereert het bedrijfsmodel van de groothandel en heeft niet de intentie om zelf als Internet Service Provider op te treden.

Voordelen BaByXL Connect voor abonnees
Abonnees kunnen hun huidige ISP-abonnement behouden en kopen alleen een snelle kale ADSL-aansluiting met Internet toegang. Dit ter vervanging van een analoge-, ISDN-, of kabelaansluiting. Zij krijgen de tijd om te kiezen uit een aantrekkelijke aanbieding voor snel ADSL mét extra diensten, zoals een e-mailadres, homepage en support, van BaByXL-partners.

Voordelen BaByXL Connect voor Partners
Internet Service Providers die zijn aangesloten op het BaByXL-netwerk kunnen met minimale marketinginspanning de BaByXL Connect abonnees benaderen met aanbiedingen.

Voordelen van ADSL 1024/256 voor doelgroepen
BaByXL Connect biedt op dit moment ADSL 1024/256. Met deze 1 Mb download snelheid richt BaByXL zich op de zogenaamde heavy internetters thuis, thuiswerkers en op ondernemingen en dienstverleners tot ongeveer 10 werknemers.

Voordelen voor heavy internetter thuis
Het BaByXL-netwerk is optimaal afgestemd op multimedia toepassingen zoals Netmeeting, video kijken en online gamen. Het is mogelijk om meerdere (zware) toepassingen tegelijkertijd te gebruiken of bijvoorbeeld direct via het netwerk supersnel online te gamen. Bovendien is het bijna onmogelijk dat de verbinding wordt verbroken, omdat er niet hoeft te worden ingebeld.

Voordelen voor thuiswerker en ondernemingen
Telewerksessies (VPN s) en thuisbankieren op basis van IPSec worden door het BaByXL-netwerk volledig ondersteund. BaByXL hanteert geen datalimieten op haar verbindingen. Daarnaast kunnen meerdere applicaties tegelijkertijd worden gebruikt. Bovendien kan de aansluiting worden gedeeld met meerdere gebruikers.

Over BaByXL BroadBand DSL
BaByXL BroadBand DSL is de enige onafhankelijke Nederlandse aanbieder van een fijnmazig breedband access-netwerk. Zij levert haar always on breedbanddiensten aan Internet Service Providers en Telecombedrijven. Door gebruik te maken van DSL-technologie zorgt BaByXL BroadBand DSL er voor dat de bestaande telefoonverbindingen van eindgebruikers ingrijpend worden opgewaardeerd. Hierdoor kunnen particuliere en zakelijke eindgebruikers beschikken over rechtstreeks toegang tot een geavanceerd always on breedband-netwerk met transmissiesnelheden tot 4 Mbps, 30 tot 40 maal sneller dan de huidige telefoonaansluiting. Deze snelheden brengen nieuwe multimedia-toepassingen via Internet, zoals het ontvangen en verzenden van videobeelden, binnen het bereik van iedere eindgebruiker.

Door het plaatsen van geavanceerde apparatuur in de wijkcentrales van KPN maakt BaByXL breedband-communicatie binnen drie jaar beschikbaar in nagenoeg geheel Nederland.

www.babyxl.com <http://www.babyxl.com>

Voor de redactie:
BaByXL BroadBand DSL, Anne Breimer : 06 51820 823 of 070 3492000 (a.breimer@babyxl.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie