Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming bijzonder hoogleraar Gerontologie RU Groningen

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Wiebo Brouwer bijzonder hoogleraar Gerontologie

De Nederlandse Vereniging voor Gerontologie benoemde onlangs dr. W.H. Brouwer tot bijzonder hoogleraar Gerontologie bij de Faculteit der Psychologische, Pedagogische en Sociologische Wetenschappen en de Faculteit der Medische Wetenschappen. Zijn leeropdracht is Cognitie en compensatie. Inmiddels is Brouwer in deze nieuwe functie werkzaam. Wiebo H. Brouwer (Tjimahi, Indonesië, 1949) studeerde psychologie in Groningen. Hij was van 1977-1996 universitair docent psychologie en neuropsychologie bij de vakgroep Klinische psychologie, van 1989-1993 tevens senior-onderzoeker bij het Verkeerskundig Studiecentrum van de RUG. In 1996 werd Brouwer universitair hoofddocent met als speciale taakopdracht de neuropsychologie van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie