Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verschijning jaarverslag 2000 politiedistrict Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Woensdag, 16 mei 2001
Presentatie jaarverslag 2000

Donderdag 17 mei zal het jaarverslag 2000 van politiedistrict de Over-Betuwe verschijnen. Voor de pers is het jaarverslag beschikbaar vanaf donderdagochtend 09.15 uur. Het kan worden opgehaald bij het districtsbureau aan de Schubertstraat 20 in Elst. Mocht het verslag nog vragen oproepen, dan zijn journalisten op dondermiddag om 16.00 uur welkom op het districtsbureau voor een nadere toelichting door de districtschef, R.J. Wilderdijk. Aan de pers geldt het vriendelijke maar dringende verzoek dit op 17 mei voor 15.00 uur kenbaar te maken bij de afdeling communicatie van het district.

Donderdag 17 mei zal op deze internetsite nog een samenvattend persbericht verschijnen over het jaarverslag.

Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding

De politie heeft op dinsdag 15 mei om ongeveer 10.00 uur een automobilist achtervolgd die met een grote snelheid over de Rijksweg A15 reed. Tussen het knooppunt Ressen en het dorp Bemmel, waar een maximum snelheid geldt van 80 km/h reed de automobilist 150 km/h. De politie heeft de man, een 50-jarige inwoner van Zevenaar, bekeurd en zijn rijbewijs ingevorderd.

Auto vat vlam in Gendt

Op dinsdag 15 mei om ongeveer 20.00 uur reed een automobilist over de Huigenstraat in Gendt toen de motor van zijn auto, een Volvo V 40, vlam vatte nadat de bestuurder de brandstofvoorziening van "gas" naar "benzine" had omgeschakeld. De brandweer heeft het voertuig geblust. Het motorcompartiment van de auto is volledig uitgebrand.

Bromfietscontrole in Gendt en Bemmel

De politie heeft dinsdagavond 15 mei tussen 18.30 en 22.00 uur een bromfietscontrole gehouden in de Dorpsstraat Gendt en de Dorpsstraat Bemmel. Er werden in totaal 12 bekeuringen uitgedeeld voor het rijden over een fietspad, niet dragen van helmen, het ontbreken van remmen, alcoholgebruik en overschrijding van het maximum vermogen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie