Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 16-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 16-05-2001 Persberichten district Kerkrade
Woensdag 16 mei 2001 - 14.55 uur

Kerkrade; aanhouding ter zake poging inbraak
Dinsdag 15 mei kreeg de politie om 22.40 uur een melding dat op een man geprobeerd had de ruit van een winkel aan de Locht in Kerkrade in te gooien. Kort daarvoor had hij op het dak van de zaak gezeten. Naar aanleiding van het signalement kon de politie de verdachte, een 21-jarige man uit Doetichem, even later al fietsend over de Locht aanhouden. Hij werd voor verder onderzoek ingesloten.

Kerkrade; met motor gevallen
Woensdag 16 mei kwam om 00.50 uur een 44-jarige man uit Eygelshoven met zijn motor ten val op de Provinciale Weg-26 in Kerkrade. De bestuurder, die gedronken had, moest een blaastest ondergaan aan het politiebureau. Deze test gaf een promillage aan van 1,16. Tijdens het onderzoek aan het bureau beledigde hij ook nog twee politieagenten. Nadat voor deze feiten proces-verbaal tegen hem opgemaakt was, werd hij naar huis gestuurd.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie