Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedgekeurd bestemmingsplan voor gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Goedgekeurd bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 17 mei 2001 t/m 27 juni 2001 het onderstaande goedgekeurde bestemmingsplan ter inzage ligt:

Thematische herziening 'ruimtelijke regulering prostitutiebeleid'

Mede in verband met het opheffen van het bordeelverbod uit het wetboek van Strafrecht per 1 oktober 2000 wordt een nadere ruimtelijke regulering inzake prostitutiebeleid wenselijk geacht. Middels deze thematische herziening worden alle vigerende bestemmingsplannen aangepast, in die zin dat seksinrichtingen c.a. worden uitgesloten. Alleen via een vrijstellingsbevoegdheid kan eventueel voor één locatie een vrijstelling worden verleend. Daartoe komt vanuit ruimtelijk-planologische overwegingen een bestemmingsplan in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie