Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres Stedelijke Vernieuwing

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Nederlandse Gemeenten

Congres Stedelijke Vernieuwing : Werk in uitvoering / doelen, dilemmas en instrumenten

Rotterdam, 17 mei
Het Erasmus Expo & Congres Centrum, te Rotterdam

Vele plannen voor de vernieuwing van steden, dorpen en wijken zijn gemaakt en de opgave is groot. De uitvoering van alle projecten zal het uiterste vragen van inzet, samenwerkingsvermogen en creativiteit van een ieder werkzaam op dit terrein. Vele keuzen zullen nog gemaakt moeten worden en vele oplossingen bedacht. Gebruik maken van elkaars kennis en ervaringen kan hierbij helpen.

Op 17 mei a.s. organiseert de Stichting Habitat Platform en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting en het KEI kenniscentrum stedelijke vernieuwing een congres over deze praktijk van stedelijke vernieuwing.

Deze dag is geslaagd als deelnemers de kans hebben gehad nieuwe ideeën op te doen, verbinding hebben kunnen leggen tussen theorie en praktijk en tussen de praktijk van anderen en die van henzelf. Zoals de naam van dit congres al aangeeft ligt het accent van de dag op de uitvoering van stedelijke vernieuwing, de reeële doelen, de concreet op te lossen dilemmas en succes- en faalfactoren. Een palet aan effectieve instrumenten wordt gepresenteerd en bediscussieerd. Voor wie is het congres bedoeld? Voor iedereen die betrokken is bij stedelijke vernieuwing: bestuurders, medewerkers van rijksoverheid, provincies, gemeenten, corporaties, ontwikkelaars, studenten, docenten, adviseurs en alle andere geïnteresseerden.
* Meer info over dit congres

* Aanmeldingsformulier

Terug naar begin

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie