Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pulse.Interactive lanceert onroerendgoedbeurs ogb.nl

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Pulse.Interactive lanceert Onroerendgoedbeurs
www.ogb.nl

Amsterdam, 16 mei 2001 - Pulse.Interactive, het Amsterdamse bureau voor nieuwe media, heeft zojuist de site van het nieuwe bedrijf Onroerendgoedbeurs gelanceerd. Onroerendgoedbeurs heeft Pulse.Interactive gevraagd een website plus administratiesysteem te maken voor hun online koop- en verkoopconcept voor onroerende goederen.

Ad van Tatenhoven, een van de initiatiefnemers van Onroerendgoedbeurs: ''Pulse.Interactive heeft het OGB concept uitgewerkt tot een veelzijdig instrument voor makelaars en particulieren. De combinatie van ons innovatieve concept en Pulse's creatieve inslag en technisch inzicht heeft ons project doen uitgroeien tot een veelbelovend product.''

ontmoetingsplaats voor makelaars
Makelaars zullen in ogb.nl een ontmoetingsplaats vinden waar ze een eigen 'kantoorruimte' kunnen creëren, die ook plaats biedt aan andere makelaars van hetzelfde bureau. Vanuit dit kantoor kan de makelaar objecten te koop aanbieden op de site en hij kan andere objecten bestuderen, om uiteindelijk deel te nemen aan het biedingsproces voor het gewenste object. Ook particulieren kunnen er terecht, om het aanbod te doorzoeken en om een geschikte makelaar te vinden.

bijzondere kenmerken van ogb.nl
Iedereen kan de objecten die te koop staan op ogb.nl grondig bestuderen om een goed beeld te krijgen van het aanbod. Allerlei bijzondere features zoals een automatische dagelijkse e-mail update van het aanbod maken het eenvoudig voor de makelaar om snel het juiste object te vinden. Het bieden gebeurt live. Zodra het bieden op een object begint, kunnen zowel deelnemers als anderen het proces op de voet volgen. Alle processen zijn betrouwbaar. Alleen officieel geregistreerde makelaars krijgen toegang en de site staat onder toezicht van een notaris.

over Pulse.Interactive
Pulse.Interactive is een digital solutions provider uit Amsterdam die sinds 1995 diverse interactieve oplossingen bedenkt en implementeert voor verschillende (internationale) organisaties door het aanbieden van strategy-, creative- en technology diensten voor verschillende platforms en toepassingen zoals Websites, Wireless Applicaties, E-CRM en Virtual Learning Centres. Met meer dan 50 medewerkers neemt Pulse.Interactive een unieke positie in door haar bewezen methodes en return-on-investment voor haar klanten en de eindgebruikers. Pulse.Interactive heeft onder meer gewerkt voor: The Network University (UVA), Director Military Services Canadian Forces, Philips, Lotto, KLM, NGN, PCM, Heineken, Herman Brood en SBS Net. Voor meer informatie bezoek: www.pulse.nl. Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie