Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 17-05-2001 Mediaberichten 17 mei 12.20

Herkenbosch uitslaande brand

HERKENBOSCH Bij een uitslaande brand in een appartementencomplex aan de Schoolstraat is woensdagavond een 38-jarige man en een 32-jarige vrouw licht gewond geraakt. Zij liepen beide ademhalingsmoeilijkheden op, maar konden na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

Rond tien uur bleek de bovenste hoekwoning van het appartementencomplex in brand te staan. De als eerste ter plaatse aanwezigen politiemensen probeerden in de brandende woning binnen te komen omdat zij hoorden dat daar nog iemand in aanwezig was. Vanwege de dikke rook was dat onmogelijk. Even later zag de brandweer wel kans de vrouw uit de woning te bevrijden.

De bewoners van het complex zijn tijdelijke geevacueerd geweest en door de gemeente opgevangen in het gemeentehuis. Nadat de brandweer de woningen weer veilig had bevonden, konden zij nagenoeg allemaal terugkeren. Door de politie wordt een technisch onderzoek ingesteld om de oorzaak van de brand te achterhalen. De woning raakte zwaar beschadigd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie