Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenvatting masterplan Hofplein zuidzijde Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Samenvatting masterplan Hofplein zuidzijde

Wethouder Hans Kombrink (Ruimtelijke Ordening) heeft donderdag 17 mei het masterplan Hofplein zuidzijde gepresenteerd. Het masterplan bevat de stedenbouwkundige kaders voor het centrumgbied van Rotterdam (ten zuidoosten en zuidwesten van het Hofplein). De gemeente Rotterdam heeft het stedenbouwkundig bureau Kuiper Compagnons opdracht gegeven voor het masterplan onder supervisie van Wytze Patijn van hetzelfde bureau.

Context
Het masterplan Hofplein zuidzijde valt binnen de context van het Binnenstadsplan 2000-2010 waarbij het accent ligt op een grotere differentiatie van functies in de binnenstad. Het masterplan past ook binnen de context van de hoogbouwnota ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie