Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 17-05-2001 Mediaberichten 17 mei 16.00 uur

Maasbree oneerbare voorstellen

MAASBREE Een 24-jarige vrouw uit het Duitse Wesel is woensdagavond door een vrachtwagenchauffeur tot stoppen gedwongen waarna de onbekende man de vrouw oneerbare voorstellen deed. De vrouw reed in haar auto over de A67 richting Eindhoven. Even voor de afslag naar de Middenpeelweg maakte de vrachtwagenchauffeur er haar met lichtsignalen op attent dat er wat aan haar auto zou mankeren. Daarop stopte zij op de vluchtstrook. Net als de vrachtwagen. De chauffeur kwam naar haar toe lopen en wees op een zogenaamde defecte richtingaanwijzer die helemaal niet kapot was. Daarop deed de man de vrouw een aantal oneerbare voorstellen, waarna de vrouw in haar auto stapte. De man belette haar weg te rijden door de deur van de auto open te houden. Het lukte de vrouw even later toch weg te komen, waarna zij naar de politie reed en aangifte deed.

Echt fietser krijgt rijverbod van 10 uur

ECHT De politie heeft woensdagavond tegen middernacht een 48-jarige fietser uit Echt bekeurd omdat de man veel te veel gedronken had. De man reed op de Kapelaan Gossensstraat tegen een stilstaande auto aan. Na een ademanalyse in het bureau kreeg de man een ijverbod van 10 uur en is er proces-verbaal opgemaakt.

Regio verkeerscontrole Samen minder

In het kader van het project Samen minder zijn er woensdag verschillende controles gehouden:

BELFELD Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg-Noord heeft de politie woensdagmiddag 71 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1589 voorbijgangers was 83 km/u.

BAARLO - Bij een snelheidscontrole op de Napoleonsbaan-Noord heeft de politie woensdagmiddag 168 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 836 voorbijgangers was 96 km/u.

Roermond aanhoudingen na bedreiging

ROERMOND De politie heeft woensdagmiddag een 54-jarige man en zijn 15-jarige zoon uit Niederkruchten aangehouden op verdenking van bedreiging met een vuurwapen. Het tweetal bedreigde volgens een 25-jarige man uit Heel de aangever en drie getuigen nadat die vader en zoon vroegen waarom een van hen op de auto van de aangever zijn behoefte had gedaan.

De man uit Heel had met drie collegas gegeten bij een restaurant in Roermond en zag bij terugkomst van een afstand iemand gehurkt bij hun auto zitten. Naast de auto stond een bestelbusje waarin even later iemand stapte waarna het busje wegreed. Bij de auto zag aangever dat er ontlasting en toiletpapier bij zijn auto lagen en er ook ontlasting op de handgreep van het portier zat. Omdat de mannen vermoedden dat de inzittenden van het bestelbusje daarvoor verantwoordelijk waren, reden zij daar achteraan. Daarbij konden de mannen op enig moment het busje laten stoppen, maar toen zij zagen dat de oudste man hen met een pistool bedreigde zagen zij van een verdere confrontatie af en belden de politie. Die kon de bus op de Wilhelminasingel tot stoppen dwingen en de beide inzittenden aanhouden. In de bus is een gasalarmpistool aangetroffen. De man en zijn zoon zijn voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie