Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bedrijfsgeneeskundige dagen 2001 in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bedrijfsgeneeskundige dagen 2001

22 maart 2001

Let op: Uitsluitend toegankelijk voor NVAB-leden

Het is het NVAB-bestuur en de Centrale Commissie Nascholing een bijzonder genoegen u uit te nodigen voor de

BEDRIJFSGENEESKUNDIGE DAGEN 2001

welke plaatsvinden op donderdag 17 en vrijdag 18 mei a.s. in Hotel Okura te Amsterdam.

Het programma van het NVAB-congres waarin nadere bijzonderheden vermeld staan en het inschrijfformulier treft u beiden op onze site aan.

Naast het wetenschappelijk gedeelte vragen wij uw aandacht voor de traditionele feest-avond op het einde van de eerste BG-dag. Het bestuur biedt u deze avond tegen een aantrekkelijke prijs aan om u behalve een gezellige avond de mogelijkheid te geven uw netwerk te onderhouden/vergroten. Meer hierover leest u in het programma.

Het is voor de organisatie van de Bedrijfsgeneeskundige Dagen van belang te weten of wij op uw komst mogen rekenen. Houdt u er rekening mee dat er maximaal 600 leden per dag kunnen deelnemen. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw inschrijfformulier. Wilt u zo vriendelijk zijn het inschrijfformulier zo spoedig mogelijk, uiterlijk 1 mei a.s., en indien u een overnachting in de hotel Okura wenst uiterlijk 14 april a.s. te sturen aan het NVAB-secretariaatsbu-reau, Postbus 1594, 5602 BN Eind-hoven of te faxen naar 040-2480711*. Na ontvangst van uw inschrijfformulier sturen wij u een bevestiging met een acceptgirokaart voor de congreskosten, te voldoen voor aanvang van de BG-dagen.

Bij aankomst op de BG-dagen ontvangt u een congresmap met nadere informatie. Accreditatie van dit congres is bij de SGRC aangevraagd. U ontvangt hiervoor aan het eind van de dag een certificaat ten behoeve van uw herregistratie.

Het bestuur hoopt vele NVAB-leden in Amsterdam te mogen verwelkomen.

in opdracht van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde
Els J.H. van der Putten-Driesen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie