Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dierenbescherming presenteert toekomstvisie veehouderij

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dierenbescherming

Dierenbescherming presenteert toekomstvisie veehouderij
17/05/01
Op woensdag 16 mei presenteerde de Dierenbescherming haar toekomstvisie op de veehouderij in Nederland, onder de titel 'Veehouderij in het jaar 2030'. De vereniging wil het 'failliet' over de bio-industrie uitgesproken hebben. Wij stellen ons hierbij op als aanjager van de noodzakelijke veranderingen. In haar toekomstvisie geeft de Dierenbescherming aan welke verantwoordelijkheid overheden, bedrijfsleven, de agrarische sector, maatschappelijke organisaties en de consument hebben en hoe zij die verantwoordelijkheid zouden moeten oppakken. Het toekomstscenario van De Dierenbescherming geeft aan hoe de organisatie de weg naar een diervriendelijke veehouderij ziet. In de genoemde concrete doelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie