Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Banacci wordt onderdeel van Citigroup

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Bron: AEGON
Zoek soortgelijke berichten
AEGON

589177

PERSMEDEDELING

Citigroup in de Verenigde Staten en Grupo Financiero Banamex Accival ("Banacci") in Mexico zijn vandaag overeengekomen dat Banacci onderdeel gaat uitmaken van de Citigroup. Dit betekent dat Citigroup 100% van de Banacci aandelen verwerft.

Banacci en Citigroup zijn organisaties van wereldformaat en beiden opereren succesvol in hun respectievelijke markten. Citigroup neemt in de Mexicaanse markt een toonaangevende positie in en Banacci wordt onderdeel van een wereldwijd opererende financiële dienstverlener.

AEGON en Banacci hebben een zeer succesvolle joint-venture in Mexico opgezet via Seguros Banamex AEGON, hun gezamenlijk verzekeringsbedrijf, en Afore Banamex AEGON, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie