Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan Binnenstad Hilversum opnieuw in procedure

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Bestemmingsplan Binnenstad opnieuw in procedure

De gemeente is voornemens het ontwerp-bestemmingsplan Binnenstad direct na de zomervakantie opnieuw ter inzage te leggen.

Op 8 november 2000 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Binnenstad vastgesteld. Enkele weken later, op 28 november 2000, is het bestemmingsplan ter goedkeuring voor- gelegd aan Gedeputeerde Staten van Noord-Holland. De provincie heeft op 10 april 2001 haar goedkeuring onthouden omdat er een vormfout is gemaakt bij de publicatie van het bestemmingsplan.

De provincie heeft geen oordeel gegeven over de inhoudelijke punten die in bezwaarschriften aan hen zijn voorgelegd .

Het ontwerp-bestemmingsplan moet opnieuw in procedure gebracht worden (ter visie gelegd worden). Er moeten enkele aanpassingen aan het plan plaatsvinden. De aanpassingen hebben betrekking op de nog te realiseren bouwplannen in de binnenstad. Rooilijnen en bouwhoogten kloppen niet met de voorschriften.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. R. van Wessel van de Dienst Stadsontwikkeling (tel. 629 23 15).reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie