Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse Wethouder Meijer opent de Danskaravaan

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Meijer opent de Danskaravaan
Wethouder Herman Meijer (onder meer Minderhedenbeleid) opent donderdag 17 mei om 20.00 uur op het Heemraadsplein de Danskaravaan. De Danskaravaan brengt in een dansspiegeltent muziek en dans uit onder meer Afrika, Kaapverdische eilanden, Latijns-Amerika en verschillende dansdisciplines als Streetdance en Acrobatiek. Het festival is er om zoveel mogelijk culturen bij elkaar te brengen en samen te laten dansen. De Danskaravaan wordt vanuit de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam georganiseerd. In het kader van Culturele Hoofdstad en met ondersteuning van R2001, VSB, RKS, Van Bylandstichting vindt de Karavaan in mei plaats in een Rotterdamse versie. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie