Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: inbraak in kledingzaak in Emmen

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagmiddag 17 mei 2001
16:30 donderdag 17 mei 2001

Ernest Zinsmeyer 06 22662875
(Vanaf 17.00 uur wordt het perspiket overgenomen door Martin Panman)

EMMEN
Inbraak kledingzaak
Woensdagnacht is ingebroken in een kledingzaak in de Monetpassage. De daders zijn binnengekomen via een deur aan de achterzijde. Uit de winkel is een tot nu toe onbekend aantal jassen gestolen.

WAPSE
Electriciteitskast in brand
Donderdagmorgen omstreeks 7.45 uur is een electriciteitskast aan de Brinkstede in brand geraakt. Kortsluiting is de vermoedelijke oorzaak. Een en ander ging met een knal gepaard, en het voorfront van de kast kwam op straat terecht.

EMMEN
Auto tegen boom
Donderdagmorgen reed een 20-jarige Emmenaar met zijn auto over de Veldstukken. Bij het Uilenveld raakte hij in een bocht de controle over zijn auto kwijt en botste tegen een boom. Hij raakte gewond en is, evenals een 22-jarige man uit Klazienaveen die bij hem in de auto zat, met nekklachten naar het Scheperziekenhuis gebracht. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt om beide uit de auto te kunnen halen.

EMMEN
Fietser gewond bij ongeval
Donderdagmiddag omstreeks 14.30 uur is een 18-jarige vrouw uit Emmer-Compascuum bij een aanrijding gewond geraakt. Ze is met rugklachten naar het Scheperziekenhuis overgebracht. De vrouw reed op haar fiets en verleende op de rotonde in de Rondweg bij de Emmerweg geen voorrang aan een 70-jarige automobilist uit Genemuiden.

ASSEN
Inbraak auto
Donderdagmiddag is in de Vondellaan een auto opengebroken. De 24-jarige eigenaar uit De Lutte merkte bij terugkomst dat een raam was vernield, en de radardetector was verdwenen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie