Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord, Venlo: man voor 3e keer betrapt

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 17-05-2001 Mediaberichten 17 mei (laatste berichten)

Roermond voor de 3e keer betrapt

ROERMOND De politie heeft woensdagavond de auto van een 25-jarige man uit Roermond in beslag genomen nadat hij voor de 3e keer is betrapt zonder rijbewijs in een onverzekerde auto. De 1e keer betrapte de politie de man in februari dit jaar. Hij had toen ook gedronken. Daarna is de man nog eens tegen de lamp gelopen en nu is zijn auto daarbij in beslag genomen. Er wordt daarbij proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Linne stelende werknemers

LINNE Bij een tuinder aan de Rijksweg hebben waarschijnlijk enkele Portugeze werknemers een paar honderd gulden en gereedschap gestolen. De twee mannen werkten als tijdelijke kracht bij het aspergesteken. Op dinsdagmorgen bleken de twee mannen, 30 en 21 jaar, met de noorderzon te zijn vertrokken en miste de tuinder enkele honderden guldens en gereedschap. De politie probeert hen in Portugal te achterhalen.

Roermond snelheidscontrole

ROERMOND Bij een snelheidscontrole op de Bredeweg heeft de politie donderdagmorgen 102 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1530 voorbijgangers was 70 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie