Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ir. J. Buijs neemt op 5 juli afscheid van Oosterhout

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oosterhout

Ir. J. Buijs neemt op 5 juli afscheid van organisatie

Na dienstverband van bijna 25 jaar

Na een dienstverband van een kleine 25 jaar neemt ir. J.M.J. (Hans) Buijs 5 juli a.s. afscheid van de gemeentelijke organisatie. Dat zal gebeuren tijdens een officiële zitting in de raadzaal.

Hans Buijs heeft zijn besluit om zijn werkzaamheden voor de gemeente Oosterhout te beëindigen, genomen tegen de achtergrond van de herstart van de ambtelijke organisatie. Zijn besluit is in overleg met het college tot stand gekomen.

Hans Buijs is in 1978 bij de gemeente Oosterhout in dienst getreden als directeur Openbare Werken. Bij de reorganisatie van 1997 werd hij benoemd tot directeur van de sector Stadsontwikkeling. Vervolgens vervulde hij nog directeursfuncties in het interim- en het overgangsdirectieteam. Het overgangsdirectieteam houdt per 1 juli 2001 op te bestaan; dat is namelijk het moment van aantreden van de twee nieuwe directeuren.

Oosterhout, 17 mei 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie