Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Zuid, Kerkrade: brand in politiebureau

Datum nieuwsfeit: 17-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 17-05-2001 Nagekomen bericht district Kerkrade (brand in politiebureau) Donderdag 17 mei 2001 - 16.00 uur

Kerkrade; brand in politiebureau
Donderdag 17 mei brak brand uit in het politiebureau aan de Kerkradersteenweg in Kerkrade. In verband met een rigoureuze verbouwing is het politiebureau tijdelijk niet meer als zodanig in gebruik. De zorg en de verantwoordelijkheid tijdens de verbouwing is daarom overgedragen aan de aannemer.
Om 12.50 uur werden er in de kelder van het bureau sloopwerkzaamheden verricht waarbij diverse ijzeren leidingen weg- c.q. doorgebrand moesten worden. Daarbij werden waarschijnlijk niet de nodige voorzorgsmaatregelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie