Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Golden Tulip Figi Zeist opent vernieuwde Espressobar

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Zeist, 15 mei 2001

Golden Tulip Figi opent vernieuwde Espressobar

Op vrijdag 18 mei 2001 opent Golden Tulip Figi haar vernieuwde Espressobar aan Het Rond in Zeist. De feestelijke opening vindt plaats om 10.30 uur en wordt verricht door de heer Bolscher van de Stichting Max Havelaar.

Vanwege de toenemende belangstelling is de Espressobar uitgebreid van dertig naar zestig zitplaatsen. Zeistenaren, hotelgasten en congresgangers zijn de regelmatige gasten die rustig genieten van een heerlijk kopje koffie met een gebakje in een gezellige ambiance. Er wordt tevens een leuke kleine kaart geserveerd met diverse warme en koude gerechten en bijzondere seizoensspecialiteiten.

Golden Tulip Figi schenkt een topkwaliteit Max Havelaar koffie. Figi staat voor een maatschappelijke manier van ondernemen waarbij milieu en sociale aspecten een voorname rol spelen. De keuze voor deze koffie is in eerste instantie gemaakt vanwege de kwaliteit en de daaraan verbonden smaak. Het Max Havelaar en het Eko keurmerk die deze koffie draagt, sluiten naadloos aan bij hetgeen waar Figi voor staat.


Figi in Zeist is 150 jaar geleden begonnen als banketbakkerij. Het is uitgegroeid tot een unieke combinatie van een **** Golden Tulip Hotel, restaurants, theater en conferentiecentrum, met 140 werknemers en een jaaromzet van vijfentwintig miljoen gulden. Figi is tevens de exclusieve cateraar van het fameuze Slot Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen met Chantal ten Haken, 030-6927453, www.figi.nl, Golden Tulip Hotel Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist.

Chantal ten Haken
Hoofd Marketing & Sales

Golden Tulip Hotel Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
tel: +31 (0)30 6927 453
fax: +31 (0)30 6927 555

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie