Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: mishandeling in Uden

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 17-05-2001
Persbericht district De Leijgraaf

AUTOMOBILIST GESLAGEN (Uden)

Woensdagavond is een 30-jarige Udense automobilist op de Handelslaan in Uden door een inzittende van een andere auto in het gezicht geslagen en geschopt. Daarna reed de auto met de onbekende man weg. Het slachtoffer hield er gelukkig geen noemenswaardig letsel aan over. Er zou ruzie zijn ontstaan over een verkeerskwestie. De politie onderzoekt de zaak.

AANHANGER GESTOLEN (Veghel)

Woensdagavond is aan de Rijnstraat in Veghel een aanhanger met daarop een rolsteiger gestolen.

JOYRIDING (Uden)

Woensdagmiddag heeft een 64-jarige Udenaar aangifte gedaan van joyriding door zijn 28-jarige zoon. De zoon des huizes, had tijdens de vakantie van zijn vader, ondanks een uitdrukkelijk verbod, diens auto meegenomen. De politie controleerde de jongen toevallig en constateerde dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. De auto werd inbeslaggenomen. Omdat de zoon al vaker de auto stiekem had geleend, deed zijn vader nu aangifte.

DOORRIJDEN NA AANRIJDING (Uden)

Woensdagavond is de auto van een 18-jarige Udense op Bitswijk in Uden aangereden door een onbekende automobilist. De vrouw stond te wachten voor een rood verkeerslicht en werd van achteren aangereden. De dader ging er vandoor zonder zijn identiteit bekend te maken. Er ontstond schade bij de aanrijding.

VRACHTAUTO IN BRAND (Veghel)

Donderdagmorgen is vermoedelijk na een klapband brand uitgebroken in een vrachtwagencombinatie op de N266 in Veghel. De bestuurder, een 49-jarige man uit Genemuiden verklaarde een klapband te hebben gehad en zijn truck met oplegger te hebben geparkeerd op een pechstrook. Toen hij uitstapte zag hij ineens rook en vuur. De chauffeur probeerde tevergeefs met zijn eigen brandblusser de zaak te blussen. Uiteindelijk is de brand door de brandweer geblust. De achterste container geladen met papier en pvc is uitgebrand. Voor zover bekend zijn er geen gevaarlijke concentraties gevaarlijke stoffen vrijgekomen. De restlading is overgeladen op een andere oplegger. Eén rijstrook is geruime tijd afgesloten geweest. Het verkeer is omgeleid via de ventweg. Aan Veghelse zijde is het verkeer omgeleid via Keldonk. Door de brand ondervond het verkeer tijdens de ochtendspits hinder.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie