Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsblad Transport gaat online hergebruik tekst vergoeden

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Nederlandse Vereniging van journalisten
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

Nieuwsblad Transport (Ebi):
Vergoeding hergebruik

Redacteuren van het vakblad Nieuwsblad Transport ontvangen voortaan jaarlijks 800 gulden voor het hergebruik van hun werk op de website van de haven van Rotterdam, portofrotterdam.com. Elsevier Bedrijfsinformatie, uitgever van Nieuwsblad Transport, heeft een overeenkomst met het gemeentelijk havenbedrijf van Rotterdam gesloten, waarbij kopij van de redacteuren in loondienst mocht worden overgenomen op de website van de Rotterdamse haven. De redacteuren waren echter niet op de hoogte gebracht. De uitgever heeft toegegeven niet correct gehandeld te hebben. Aan de schrijvende redacteuren wordt alsnog toestemming gevraagd. Bovendien ontvangen zij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie