Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel publieksinformatie op vernieuwde site ministerie VROM

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

www.minvrom.nl

Veel publieksinformatie op vernieuwde site ministerie VROM

Den Haag, 18 mei 2001

De vernieuwde site (www.minvrom.nl) van het ministerie van VROM bevat met ingang van vandaag algemene informatie over een groot aantal publieksonderwerpen. De informatie is geclusterd rond thema.s als In en om het huis, Gezondheid & veiligheid, Subsidies, en Huren en kopen. De clusters bevatten in totaal bijna 70 onderwerpen waarover bij Publieksvoorlichting van VROM de meeste vragen binnenkomen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld Legionella, Huursubsidie, GSM-antennes, Recreatiewoningen en Milieukeurmerken. Voor veel onderwerpen verwijst de site door naar andere informatiebronnen, zoals MilieuCentraal, het milieu-informatiepunt voor consumenten (www.milieucentraal.nl). Afhankelijk van de actualiteit en de binnenkomende vragen zal VROM over meer onderwerpen publieksinformatie aanbieden. Specifieke en specialistische informatie over VROM-onderwerpen is nog steeds rechtstreeks via de knoppen Milieu, Ruimte en Wonen toegankelijk, maar is in veel gevallen ook via de publieksinformatie te vinden.
Naast het publieksdeel heeft de site ook een nieuwe vormgeving gekregen, een aangepaste navigatiestructuur en een verbeterde zoekfunctie.

Voor meer informatie:
Secretariaat Publieksvoorlichting en VROM-Media (PVM) 070-3393607

18 mei 01 10:50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie