Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LOF-prijs Vakinformatie 2002 van start

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlands Uitgeversverbond
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

LOF-PRIJS VAKINFORMATIE 2002 VAN START

PERSBERICHT

De inschrijving voor de jaarlijkse LOF-prijs voor Vakinformatie 2002 is vanaf 17 mei officieel opengesteld. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap op 17 januari 2002. In december 2001 maakt de jury de genomineerden bekend.

De LOF-prijs voor Vakinformatie is dé kwaliteitsprijs voor een uitgeefproduct van vakinformatie en wordt toegekend aan een uitgave/uitgever op het terrein van vak- en wetenschappelijke informatie. De prijs omvat een geldbedrag van 10.000 euro. Deelname staat open voor uitgevers, (hoofd)redacties en een of meer (externe) medewerk(st)ers van uitgeverijen van vakinformatie.

De jury bestaat uit de heren:

* L. de Wolff, directeur Leon de Wolff Mediamanagement, voorzitter
* M.M. Chanowski, directeur Medialab

* A. Joustra, hoofdredacteur Elsevier

* R. Rensen, directeur RTL iMedia

* K. Staal, directeur Staal & Duiker grafisch ontwerpers
* F. Vuijsje, oud-hoofdredacteur Intermediair
De LOF-prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep UVW. De Groep UVW telt uitgevers op het gebied van vak- en wetenschappelijke informatie onder haar leden en zij zorgt voor de organisatie en de uitreiking van de prijs.

De gebruikers van vakinformatie kunnen vandaag de dag kiezen uit een breed scala van productvormen als vaktijdschriften, boeken, nieuwsbrieven, losbladige uitgaven, offline en online publicaties. De jury beoordeelt aan de hand van drie dimensies van kwaliteit: inhoud, productmix en vormgeving.

Nadere informatie: bij Robbert Vrij, Groep UVW van het Nederlands Uitgeversverbond, telefoon: 020 4309165.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie