Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Etten-Leur in cijfers 2000' verkrijgbaar

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

'Etten-Leur in cijfers 2000' verkrijgbaar

Het jaarverslag 'Etten-Leur in cijfers 2000' is verkrijgbaar voor geïnteresseerden. Het jaaroverzicht geeft een korte en kernachtige weergave van het reilen en zeilen van Etten-Leur in het afgelopen jaar.

Al ruim vijftig jaar worden de statistische gegevens van de gemeente Etten-Leur uitgebracht. De laatste jaren gebeurt dit in een verkorte vorm, zodat de lezer in één oogopslag de meest gevraagde informatie bij elkaar vindt. Bedrijven, scholen, instellingen en andere belangstellenden maken al jaren dankbaar gebruik van deze publicatie.
Uitgebreide, actuele informatie over Etten-Leur is onder andere te vinden op deze gemeentelijke internetsite en in de gemeentelijke rubriek in de Etten-Leurse Bode . De uitgave 'Etten-Leur in cijfers 2000' is gratis verkrijgbaar bij het bureau Voorlichting in het gemeentehuis. Bestellen per e-mail is ook mogelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie