Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse Wethouder neemt registratiesysteem in gebruik

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kuijper neemt registratiesysteem in gebruik Wethouder Els Kuijper (onder meer Buitenruimte en Milieu) neemt vrijdag 18 mei omstreeks 13.00 uur het Rotterdam Airport Noise Monitoring System (RANOMOS) in gebruik in de meldkamer van DCMR Milieudienst Rijnmond aan de 's-Gravenlandseweg 565 te Schiedam. Ook de heer R.H.J. Wondolleck, directeur van Rotterdam Airport BV en de heer J. Franssen, commissaris van de Koningin van de provincie Zuid-Holland, nemen aan de officiële ingebruikname deel. RANOMOS maakt het mogelijk klachten over vliegtuiggeluid rondom Rotterdam Airport objectief te beoordelen en direct te behandelen en te registreren. Ook vervult het systeem een monitoringfunctie van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie