Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Aanhouding zakkenrollers

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 18-05-2001
1e Persbericht van vrijdag 18 mei 2001

Berichten uit de regio

Helmond: Aanhouding na verkeersgevaarlijk gedrag Donderdagavond om 20.05 uur is op de Mgr. Noyenstraat een 30-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt ervan verdacht verkeersgevaarlijk gedrag te hebben getoond. Toen een politieman in burger, na zijn legitimatie te hebben getoond, hem daarover aan wilde spreken reed de verdachte tegen het been van de politieambtenaar die weg moest springen om geen verder letsel op te lopen. Vervolgens reed de verdachte weg. De verdachte is na zijn aanhouding voor onderzoek overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld. Zijn auto is inbeslaggenomen.

Eindhoven: Aanhouding zakkenrollers
Vrijdagmorgen om 00.35 uur zijn op de Kerkstraat drie verdachten in de leeftijd van 22, 21 en 25-jaar allen afkomstig uit Avignon (Frankrijk) aangehouden. De drie mannen worden ervan verdacht kort ervoor in een horeca gelegenheid de portemonnaie van een 22-jarige inwoonster van Eindhoven te hebben weggenomen. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Veldhoven: Verdachten van inbraak aangehouden
Een 21-jarige en een 29-jarige Eindhovenaar zijn vanmorgen om 03.55 uur op de Arcadeltstraat aangehouden. De twee mannen worden ervan verdacht kort ervoor te hebben ingebroken in een winkel aan de Kromstraat. Bij de aanhouding vond de politie in de auto van de verdachten een blauwe gereedschapkist die uit winkel was weggenomen. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten. De auto is voor onderzoek inbeslaggenomen.

Eersel: Onder invloed
Op de Provinciale weg is vanmorgen om 00.10 uur een 60-jarige automobilist uit Antwerpen (België) aangehouden. De man reed slingerend over de weg. Bij controle bleek dat hij zijn voertuig onder invloed bestuurde. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 1.30 promille aan. De verdachte kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 6 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Hoogeloon: Inbraak in een bedrijf
Tussen vanmorgen 01.00 uur en 07.30 uur is er ingebroken in een bedrijf aan Hoogcasteren. Men kwam het pand binnen door verbreking van een ruit aan de voorzijde van het pand. Uit het bedrijf is een bedrag van 300 gulden weggenomen.

Bergeijk: Diefstal uit een woning
Vanmorgen tussen 00.00 uur en 08.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Weebosch. Men kwam de woning binnen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn twee portemonnees met een totaal geldbedrag van 750 gulden weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie