Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Trendrapport Toerisme 2000/2001

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Trends, ontwikkelingen en beleid

Het Trendrapport Toerisme 2000/2001 start met een beschrijving van de belangrijkste mega-, macro-, meso- en microtrends. Vervolgens wordt aandacht besteed aan diverse feitelijke ontwikkelingen op terreinen als vrijetijd, demografie, economie, klimaat en sociaal-cultureel. Met diverse toonaangevende (toeristische) organisaties als TRN, Club van Elf, ANVV, Recron, ANWB en Hiswa wordt teruggekeken op 2000 en vooruitgeblikt naar 2001. Tevens komt het toeristisch-recreatief beleid van zowel de landelijke als de provinciale overheid aan de orde.

Vakanties, inkomend toerisme en internationaal toerisme Aan de hand van de nieuwste cijfers uit het Continu Vakantie Onderzoek 2000 worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie