Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SPM komt met nieuwe oplossing voor bedrijfsprocessen

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Nieuwe oplossing Staffware Process Monitor
analyseert en optimaliseert bedrijfsprocessen

Alkmaar, mei 2001 - - Staffware, toonaangevend in business process automatisering, introduceert de Staffware Process Monitor (SPM) die specifiek is ontwikkeld voor organisaties die Staffware Workflow al hebben geïmplementeerd. De oplossing wordt ingezet om de bedrijfsprocessen te analyseren, waardoor procesgerelateerde en organisatorische zwakke aspecten inzichtelijk worden. SPM is de eerste resultaatgerichte oplossing die constante verbetering en feedback van workflowprocessen levert. Het is ontwikkeld in samenwerking met IDS Scheer, een consultancy- en softwarebedrijf gespecialiseerd in business process management en e-business. SPM is gebaseerd op de Process Performance Manager van IDS Scheer en vanaf 1 juni 2001 wereldwijd verkrijgbaar.

De nieuwe oplossing zorgt voor een goede visuele controle over de businessprocessen. Hierdoor kunnen de organisaties de effectiviteit van hun workflowprocessen eenvoudiger en constant herevalueren. Door de SPM naast de belangrijkste businessprocessen te implementeren en tevens indicatoren voor procesperformance vast te stellen, krijgen de gebruikers duidelijk inzicht in de uitvoering en efficiency van hun bestaande bedrijfsprocessen. De grafische display en de up-to-date analyse vormen de basis van een oplossing voor het continu verbeteren van processen.

Staffware Process Monitor levert meerdere businessvoordelen, waaronder het genereren van procesmodellen vanuit de doorlooptijdgegevens. De belangrijkste indicatoren (bijvoorbeeld doorlooptijden, doorloopfrequentie, personeelplaatsing) worden vastgesteld om de procesperformance te meten en organisaties krijgen de resultaten in een grafisch formaat. Andere voordelen zijn de uitvoering van diverse analyses, benchmarks, overzicht van de wijzigingen, alarmfuncties bij afwijkingen, verbetering van het beheer en tenslotte vergelijkingen van de doelwaarden ten opzichte van de daadwerkelijk behaalde waarden.

"Veel organisaties gebruiken Staffware om de ondersteuning van hun voorgedefinieerde processen te optimaliseren met automatische procescontrole. Deze nieuwe oplossing levert niet alleen inzicht in de gegevens van een specifiek proces, maar het analyseert ook de gegevens uit alle processen binnen een gespecificeerd tijdsbestek. Vervolgens evalueert SPM die gegevens en presenteert de resultaten. SPM is de eerste doelgerichte marktoplossing die constante verbetering en feedback van workflowprocessen levert", stelt Jon Pyke, Chief Technology Officer bij Staffware.

"Staffware's analyse van procesperformancegegevens is ingebed in onze 'ARIS House of Business Engineering'. Niet alleen ons partnership wordt door SPM zeker versterkt, maar ook de vooraanstaande plaats die Staffware en IDS Scheer innemen in procesinnovaties. De architectuur voor het beheren van bedrijfsprocessen ondersteunt een volledige levenscyclus van een bedrijfsproces - van ontwerp naar implementatie met informatiesystemen, naar maatwerk en verbetering. Wij kunnen nu op elk niveau de kennis en tools leveren die nodig zijn om bedrijfsprocessen te optimaliseren", stelt Wolfgang Stein, bestuurslid van IDS Scheer.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar. Tel.: 072 - 5120728, www.staffware.com

Over IDS Scheer
IDS Scheer is een internationale consultancy- en softwareorganisatie gespecialiseerd in business process management en e-business. Industriespecifieke oplossingen omvatten ontwerp, implementatie en constante optimalisatie van businessprocessen die verder gaan dan de organisatie. IDS Scheer is eveneens toonaangevend consultant voor workflowoplossingen en is sinds enkele jaren een partner van Staffware. Met meer dan 22.000 verkochte licenties van de ARIS-softwareproducten is de organisatie een leidende leverancier van softwareoplossingen voor business process management. Momenteel heeft IDS Scheer meer dan 1.400 medewerkers en opereert in bijna 50 landen vanuit verschillende vestigingen en met een netwerk van partners.

Over Staffware
Staffware is de grondlegger van de business process automatisering en uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. De organisatie is gespecialiseerd in workflow automatisering software en e-bussinessoplossingen. De Staffware-software automatiseert, beheert en stroomlijnt de bedrijfsprocessen binnen organisaties volledig. Momenteel zijn er 1,3 miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd in het bank- en verzekeringswezen, de telecom, nutsvoorziening en overheid voor de ondernemingsbrede applicaties. Staffware beheert met haar oplossingen het eBusiness-process, maar ontwikkelt ook geïntegreerde oplossingen op het gebied van eCRM, eBanking, eProcurement en New Product Development. Klanten en partners behalen aanzienlijke bedrijfsvoordelen door de Staffware-oplossingen die uiteenlopen van organisatiebrede applicaties tot en met internetapplicaties wereldwijd. De organisatie is de afgelopen vijf jaar verzesvoudigd en heeft nu meer dan 400 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in zeventien landen. Mede door de ondersteuning van een uitgebreid partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com Redactionele informatie: Pb0801 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-m


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: (PRInflux@cs.com) Http://www.Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie