Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CMG start wereldwijde samenwerking met Openet Telecom

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CMG START WERELDWIJDE SAMENWERKING MET
OPENET TELECOM
Met Openet biedt CMG nieuwe generatie billing oplossingen

CMG Telecommunications and Utilities B.V. (Utrecht) en Openet Telecom (Dublin, Ierland), wereldleider in convergent mediation, maakten vandaag een werelddekkend partnerschap bekend. CMG is een wereldwijd opererende Systems Integrator en aanbieder van grootschalige informatie-oplossingen, mobiele berichtensystemen en billing producten. De nieuwe samenwerking positioneert FusionWorks" van Openet Telecom als strategisch element in CMG s nieuwe generatie billing oplossingen.

FusionWorks is de favoriete convergent mediation technologie voor de toonaangevende aanbieders van nieuwe generatie mobiele en breedbandige communicatiediensten. Met deze technologie verzamelt de dienstenaanbieder realtime ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie