Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Masterplan Noordzeekanaalgebied vol onzekerheden

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Milieudefensie
Zoek soortgelijke berichten
Milieudefensie

Actualisatie Masterplan Noordzeekanaalgebied

Milieudefensie: Twijfelachtig plan vol onzekerheden

Amsterdam, 18 mei 2001 - Milieudefensie vindt de Actualisatie Masterplan Noordzeekanaalgebied, vanmiddag gepresenteerd door het Bestuursplatform Noordzeekanaalgebied, vaag en weinig hoopgevend voor de toekomst van de open, landelijke gebieden rond het Noordzeekanaal. Het plan voorziet in ongebreidelde expansie van nieuwe havengebieden, terwijl de milieudoelstellingen in nevelen gehuld blijven.

Volgens de Actualisatie moeten er nieuwe havengebieden worden ontwikkeld bij de Noorder-IJplas, Zuiderscheg en in de Wijkermeerpolder. Volgens Milieudefensie is de behoefte aan haventerreinen met opzet te hoog ingeschat. Het plan houdt bijvoorbeeld geen rekening met ruimtewinst die behaald kan worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie