Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Drugsoverlast aanhoudingen

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-05-2001 Mediaberichten 18 mei 14.00 uur

Venlo 13 aanhoudingen in aanpak drugsoverlast

VENLO De politie heeft afgelopen week 11 mensen aangehouden en onder meer ruim fl. 40.000,= en Dm 30.000,= in beslag genomen in haar strijd tegen de drugsoverlast in Venlo. Bij een controle aan de grens (Keulse Barriere) heeft de douane twee Duitse verdachten aangehouden die in het bezit waren van een kleine hoeveelheid hash.

De politie heeft kans gezien een drugstransactie op een parkeerplaats aan de Nijmeegseweg te verijdelen en daarbij 2 verdachten aangehouden. Direct daarna zijn in een hotel aan de Kaldenkerkerweg, van waaruit de drugs werden geleverd, twee mannen aangehouden. Een van hen kon na onderzoek worden uitgezet naar Duitsland. De anderen zijn ingesloten en voorgeleid aan de officier van justitie.

Een transactie op de Weselseweg is ook door de politie onderschept. Daarbij is voor bijna tachtigduizend gulden nederlands en duits geld inbeslaggenomen. Een verdovendemiddelen hond vond sporen van drugs in de auto van een van de mannen die daarbij zijn aangehouden. De drugs zelf zijn niet meer gevonden. In overleg met de officier van justitie zijn de mannen aangehouden en is het geld in beslaggenomen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Verstopt in een voetbalspel in een café aan de Houtstraat vond de politie ruim 1600 gram hash en ruim 1100 gram marihuana. De drugs zijn in beslaggenomen en de beheerder, een 43-jarige man uit Venlo, kreeg een boete van fl. 7.000,=. De gemeente heeft het pand direct voor 3 maanden gesloten.

Alles bij elkaar heeft de politie ruim 3 kilo verdovende middelen (hard- en soft drugs) in beslaggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie