Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden: Ernstige mishandeling

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459595
Fax 071-5459326
Afkomstig van: E. Straathof
Datum: 18 mei 2001

Controle parkeerverordening Nieuwerkerk a/d IJssel (d6) Vrijdagmiddag 18 mei, heeft de politie in Nieuwerkerk a/d IJssel op het Raadhuisplein, de Reigerhof en op de Doortocht gecontroleerd op fout parkeren. Alleen op de Reigerhof waren zes voertuigen buiten de vakken geparkeerd, waarvoor zij proces-verbaal kregen.

Doorrijden na aanrijding Gouda (d7)
Gistermiddag, 17 mei omstreeks 17.00 uur, is aan de Statensingel in Gouda een 36-jarige man uit Gouda aangereden. De man stak de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van de benzinepomp over, toen een auto kwam aangereden en niet stopte. De man rolde over de motorkap en kwam aan de andere kant van de auto weer op beide benen terecht. Hij had geen ernstig waarneembaar letsel. De bestuurder van de auto reed echter door. De 36-jarige man heeft van het gebeuren aangifte gedaan.

Ernstige mishandeling Schoonhoven (d8)
In de nacht van vrijdag 11 mei op zaterdag 12 mei 2001 vond, omstreeks 02.00 uur, een zware mishandeling plaats op De Tol in Schoonhoven. Een 34-jarige man uit Utrecht liep op de Tol in de buurt van De Haven, toen hij plotseling hevige pijn in zijn gezicht voelde. Het bleek dat hij door iemand was geslagen, maar omdat hij door de klap verblind was, kon hij de dader niet zien. Een vechtpartij volgde die in het water eindigde. De man is met een opgezet gezicht, een blauw oog, een gebroken neus, een snee in zijn neus en blauwe plekken op zijn armen en benen naar het Groene Hartziekenhuis in Gouda gebracht. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Een ieder die getuige is geweest van de mishandeling wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Schoonhoven via telefoonnummer 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie