Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Diefstal sigaretten

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 18-05-2001
Persbericht district De Leygraaf

Woninginbraak

In een woning aan de Bijland te Uden is donderdagavond ingebroken. De inbrekers ver-schaften zich toegang tot het pand door de voordeur open te breken. Uit de woning werd een o.a. televisie en een dekbed meegenomen.

Medewerker betrapt op dieftal sigaretten

Bij een bedrijf aan de Corridor in Veghel is op donderdagavond een 16-jarige magazijnme-dewerker uit Heeswijk-Dinther betrapt op heterdaad betrapt op diefstal van sigaretten. Een beveiligingsmedewerker zag dat de verdachte uit het bedrijf van zijn baas een aantal pakjes sigaretten meenam. De verdachte wordt nog gehoord.

Diefstal leegstaand pand

Bij een leegstand pand aan de Krombos in Uden is donderdagavond ingebroken. Door de inbrekers werd de achterdeur geforceerd. Zij hebben enkele dozen wijn uit het pand meege-nomen.

Motorrijder ernstig gewond bij aanrijding

Donderdagavond is bij een aanrijding op de Bosscheweg in Keldonk een 21-jarige motorrij-der uit Gemert ernstig gewond geraakt. De traumahelicopter van het Radboud Ziekenhuis uit Nijmegen heeft ter plaatse medische hulp verleend.

Een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit St. Oedenrode reed over de Bosscheweg in de rich-ting Helmond. Hij reed, volgens eigen zeggen, met een snelheid van ongeveer 85 km/h bij de verkeerslichten door oranje, en hij verklaarde niet meer te kunnen stoppen. Op dat moment stak het slachtoffer, vanaf de Keldonkse brug vanuit de richting Zijtaart, de weg over. Hij werd geschept door de vrachtwagen. Het slachtoffer is met zwaar letsel overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen.

Volgens getuigenverklaringen is de bestuurder van de motorfiets door groen en de vrachtwa-genbestuurder door rood licht gereden. Politie stelt een nader onderzoek in.

Verkeerscontrole

Op de kruising Sluisstraat-Rembrandtlaan te Veghel is vrijdagochtend een verkeerscontrole gehouden. Twee bestuurders werden bekeurd voor het rijden door rood licht en één voor het voeren van mistlampen op een moment dat dat niet was toegestaan.

Geld uit kluis gestolen

In de nacht van donderdag op vrijdag is in een bedrijf aan De Amert te Veghel ingebroken en een onbekend geldbedrag uit de kluis meegenomen. Het alarm van het bedrijf is niet afge-gaan. Een medewerker ontdekte vrijdagochtend dat het geldbedrag weg was.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie