Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim 90 procent jongeren in Nederland heeft mobiele telefoon

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ruim 90 procent van alle jongeren in Nederland heeft een mobiele telefoon, waarvan een groot deel dagelijks een tekstbericht (sms) stuurt. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Interview-NSS. De jongste cijfers werden donderdag bekendgemaakt op een congres over jongerenmarketing in Leiden.

Meer informatie over jongerentrends werd afgelopen week tijdens een bijeenkomst van zed - aanbieder van mobiele diensten bekend gemaakt.

Uit onderzoek van Multiscope Research blijkt dat 63% van de 12- tot 15-jarigen regelmatig een sms-je verstuurt. Daarbij maakt 88% gebruik van een prepaid-abonnement. Voor 16- tot 20-jarigen zijn deze getallen respectievelijk 68% en 70%. Sms blijkt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie