Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe rubriek op website Nationaal Dubo Centrum

Datum nieuwsfeit: 18-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Nieuwe webrubriek: thema's

Het Nationaal Dubo Centrum introduceert een nieuwe rubriek op haar website: thema's. Met ingang van 18 mei 2001 worden in deze rubriek verschillende dubothema's in de volle breedte belicht.

Met deze thema-informatie wil het Nationaal Dubo Centrum een beeld geven van de stand van zaken op het gebied van beleids- en milieuaspecten: beknopte voorgeschiedenis en actuele en te verwachten ontwikkelingen. Daarnaast worden praktische informatie en informatiebronnen aangeboden, waaronder voorbeelden, literatuurverwijzingen en gerelateerde websites.

Ook thema's die in de belangstelling staan vanwege het feit dat er in de beroepsgroepen verschillende opvattingen over ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie