Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KvK Middelburg houdt Zeeuws-Vlaamse informatiemarkt

Datum nieuwsfeit: 19-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kamer van Koophandel Middelburg
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Middelburg

Zeeuws-Vlaamse informatiemarkt

De Kamer van Koophandel organiseert op zaterdag 19 mei een informatiemarkt in het Churchillhotel in Terneuzen. Starters met plannen en ondernemers die al enige tijd aan de slag zijn, kunnen gratis informatie en advies krijgen van verschillende organisaties waarmee ondernemers in de dagelijkse praktijk te maken hebben.

De markt gaat om 11.00 uur van start. Rond de middag is er voor de hongerige maag een broodjesbuffet. Om 13.30 uur geeft Carlo de Meyer van ABN-AMRO de presentatie ´De EURO geld(t) ook voor u!´ De markt wordt rond 15.45 uur afgesloten met een borrel.

De informatiemarkt kunt u geheel gratis en vrijblijvend bezoeken aan de Churchilllaan 700 in Terneuzen. U kunt een stoel voor de gratis presentatie over de Euro reserveren door een e-mail te sturen of bel Jacqueline Begheijn, tel.: (0118) 67 35 20.

Tijdens deze markt zullen de verschillende specialisten uit de markt aanwezig zijn zoals:

ABN AMRO bank, AccoN Accountants & Adviseurs, Belastingdienst Ondernemingen Goes, Zeeuws Participatiefonds, Stichting Ondernemersklankbord. Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie (KNB), ROC Terneuzen, Syntens, Cadans, Lensen Advocaten, Tence Uitzendbureau, Merzaan, Arbo Unie vestiging Terneuzen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie