Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord 9.00 uur

Datum nieuwsfeit: 19-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-05-2001 Mediaberichten 19 mei 2001 / 9.00 uur

Weert - Dodelijk verkeersongeval

WEERT - Bij een verkeersongeval op de Roermondseweg is vrijdagvond een 20-jarige vrouw uit Kelpen om het leven gekomen. Een 22-jarige man uit Weert is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis in Weert. Door nog onbekende oorzaak reed de auto van de slachtoffers tegen een boom. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden bij de politie in Weert. Telefoon 0900-8844.

Baarlo - Overval op tankstation

BAARLO - Vrijdagavond is een tankstation aan de Napoleonsbaan Noord overvallen. Daarbij is een medewerkster geslagen door een nog onbekende overvaller. De man kwam rond halfnegen het tankstation binnen, liep daar wat te drentelen en bedreigde daar de vrouw met een steekvoorwerp. Daarbij gaf hij haar vermoedelijk een klap, waarna hij met hetzelfde steekvoorwerp de kassa openbrak en daar een onbekend geldbedrag uitnam. Het slachtoffer, van wie verdere gegevens nog ontbreken, is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie